Terapie online

Psihoterapie individuala, cuplu și familie - EFT București

Loading

Psihoterapia online, cunoscuta si sub numele de terapie online, este o forma de tratament psihologic care se desfasoara prin intermediul tehnologiei digitale, cum ar fi videoconferintele.

Psihoterapia online poate fi o solutie utila pentru persoanele care nu pot participa la terapia intr-un cabinet din diverse motive, precum distanta geografica sau programul foarte incarcat.

Ca si psihoterapeut, in varianta online, lucrez pe o gama larga de probleme si dificultati personale, precum: anxietate, depresie, stres, tulburari ale alimentatiei, probleme de relationare, dificultati in relatiile de cuplu sau familiale, traume si multe altele.

Terapia online ofera un mediu confidential si securizat pentru a proteja intimitatea clientului, iar terapeutul se asigura ca sesiunile se desfasoara intr-un mod profesional si etic.

Este important sa mentionez faptul ca psihoterapia online are aceeasi eficacitate ca si terapia la cabinet.

Cum beneficiati de acest serviciu?

Terapia online este usor accesibila, putandu-se realiza la orice ora, in functie de programarile existente si cu conditia achitarii tarifului pentru consultatie.

Plata si programarea sedintei pentru terapia online se vor face cu 48 de ore inainte, prin transfer  bancar sau Revolut, dupa care se trimite pe e-mail sau whastapp dovada platii.

Confidentialitatea procesului terapeutic este asigurata in conformitate cu Codul Deontologic al profesiei de psiholog.

La finalul sedintei se stabileste urmatoarea sedinta de comun acord cu clientul. Plata urmatoarei sedinte se efectueaza in avans, cu minim de 48 de ore. Anularea si reprogramarea respectivei sesiuni va fi recuperata numai in situatia in care se datoreaza unei probleme de sanatate sau examene/olimpiade scolare si pe perioada aceleasi luni. In afara acestor situatii, sedintele nu se recupereaza si banii nu se returneaza. Daca trece mai mult de o luna calendaristica de la efectuarea platii, iar sedinta nu este onorata, de asemenea, banii nu se vor mai recupera.

Programarile se anuleaza de catre client cu minimum 48 de ore inainte, telefonic, whastapp sau prin email; in caz contrar, contravaloarea lor va fi achitata de catre client cu ocazia urmatoarei programari, cash sau prin virament bancar (exceptie programarile in regim de abonament, care se onoreaza conform programarii stabilite).

Aceasta regula asigura exigenta de continuitate terapeutica, de spatiu, de timp si de relatie terapeutica.

Intarzierile – de asemenea, in cazul in care veti intarzia cu mai mult de 10 minute fata de ora programarii, sarcina taxarii acestui timp va cadea in responsabilitatea dvs, ca si client.

Plata abonamentului se face in avans, la inceputul fiecarei prelungiri de abonament (de la luna la luna).

Programarile facute in cadrul pachetelor de servicii tip abonament sau a ofertelor speciale se considera onorate si in consecinta consumate in cazul neprezentarii de catre client in ziua si la ora convenita, neputandu-se returna contravaloarea sau reporta sedinta la o data ulterioara, indiferent de natura motivelor care determina absentele.

Abia astept sa lucram impreuna!

Psihoterapeut EFT Alina Blagoi

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×