Acasă

Psihoterapie individuala, cuplu și familie - EFT București

Loading

Psihoterapie individuala, cuplu și familie – EFT București

Cabinet Psihologic & Psihoterapie Alina Blăgoi

Nu suntem vazuti, nu suntem auziti

Uneori viata e dura….. toti avem impresia ca persoana de langa noi nu ne aude, nu ne vede.

Ca orice am face este gresit, este inutil, ca relatiile noastre nu mai au sens, ca viata insasi ne este fara sens. Sunt perioade in care traim un adevarat cosmar. Frica ne omoara in fiecare zi, putin cate putin, ca putem pierde o persoana draga: fie partener, fie parinte, fie copil, etc.

Unii dintre noi alegem sa traim drama in tacere, ramanand singuri cu ranile, fricile, tristetile, furiile noastre.

Altii avem curajul sa alegem sa fim sprijiniti, sa invatam cum sa facem fata durerilor, ranilor, situatiilor stresante din viata noastra.

Am privilegiul de a fi instruita in Terapia centrata pe emotii (EFT). EFT-ul este un instrument validat si dovedit stiintific ce se bazeaza pe teoria atasamentului a lui Bowlby si a fost formulata in anii ’80 de catre Sue Johnson si Les Greenberg.

Astfel, ajut cupluri, dar si familii sau persoane singure (adulti, adolescenti si copii) cu scopul de a identifica ciclurile negative in care sunt blocati si care genereaza emotii dureroase si neplacute. In timpul procesului terapeutic veti invata sa creati noi experiente emotionale care sa va permita sa gasiti siguranta, sens, pace, bucurie, placere si dorinta in viata voastra, atat singuri, cat si in cuplu sau in familie.

Primul pas e greu, acela de a cere ajutor.

Studiile au aratat ca, dupa primele sedintele de EFT, 70-75% dintre cupluri trec de la suferinta la vindecare, iar aproximativ 90% dintre cuplurile care au finalizat aceasta forma de terapie au prezentat imbunatatiri semnificative.

Dupa prima intalnire clientii mei se simt mai bine pentru ca au reusit sa vorbeasca despre problemele lor si pentru ca au facut acest prim pas.

Foarte multe persoane au plecat din cabinetul meu cu sentimente de usurare, eliberare, liniste interioara.

Iubesc ceea ce fac si imi practic profesia cu bucurie. Sunt pasionata de relatii si de multiplele lor fatete. EFT este instrumentul puternic pe care il folosesc in principal pentru sesiunile mele de cuplu, familie si individuale. Sunt un psiholog care iubeste oamenii, face totul din pasiune si–i ajuta pe cei din jur sa treaca peste problemele lor sa le inteleaga si sa traiasca in armonie cu alti oameni, dar si cu ei insisi. Cea mai mare bucurie pe care mi-o ofera profesia de psiholog este de a fi o parte din procesul de transformare a fiecarei persoane cu care lucrez si de a vedea schimbari pozitive in viata clientilor mei.
Imi place sa fac performanta, sa ies din anonimat si sa fiu altfel decat ceilalti.

Am lucrat cu 10.000 de cazuri in ceea ce priveste cazuistica clinica: cupluri, familii, adulti, adolescenti si copii. Pe parcursul activitatii mele profesionale, am lucrat cu clienti care se confruntau cu probleme sau afectiuni precum: dificultati in relatiile de cuplu, separari, doliu, dar si cu anxietate generalizata, fobia sociala, atacurile de panica, tulburarea obsesiv-compulsiva, depresia, tulburarile de personalitate, dependentele, conflicte la locul de munca, dificultati din sfera scolara.

 

RESURSĂ GRATUITĂ Învață cele 5 Limbaje ale Iubirii pentru Cupluri Fericite!

×